vvcc333

Køkkenet er et af de rum i hjemmet hvor vi tilbringer ubetinget mest tid. Og når du nu bruger så lang tid derude så skal du da også have nogle gode gadgets skal du ikke? Det synes vi i hvert fald, så derfor får du har vores bud på 3 gadgets til køkkenet du ikke kan leve uden.

En Slow Juicer

Kender du ikke allerede til den nye spændende opfindelse slow juicer kan du få et hurtigt overbliv over hvad den kan på denne slow juicer side hvor de har samlet en masse slow juicer information. Nå, men det som en slow juicer kan er (som navnet jo nok antyder) at lave juice. Og ikke den der almindelige kedelige juice man kender fra andre juicemaskiner. Nej en slow juicer maser simpelthen frugterne og grøntsagerne sammen så juicen kommer ud og det gør at den kan lave juice af alt muligt underligt, f.eks. også mandler og og broccolistængler og andre hårde ting.
Går du op i din sundhed (og fy skam dig hvis du ikke gør det) så skal du have en slow juicer – så nemt kan det siges.

Et komfur med indbygget ur og auto-funktion

Drop det der med æggeure og tidstagning på mobilen. Hvis du for alvor skal have det nemt i dit køkken skal du have et komfur med indbygget ur. Så har du altid dit æggeur ved hånden, og slipper også for at høre på det der irriterende tik tak tik tak tik tak. Og nu du alligevel er i gang med dit komfur bør du også købe et der kan sættes til auto-funktion. Så kan du f.eks. sætte oven til at tænde på et automatisk tidspunkt sådan at den er klar når du kommer hjem fra arbejde. Eller endnu bedre, sæt maden i ovnen om morgenen, indsæt auto-funktionen og kom hjem til færdig mad. Det er da luksus.

En mini-hakker

Når først du har prøvet en mini hakker kommer du til at undre dig over hvordan du dog på nogen måde tidligere har kunnet klare dig uden den. Det gør det at hakke grøntsager og andre ting så utroligt nemt at du ikke kommer til at bruge dit skærebræt til grøntsager i lang tid fremover. Og rengøringen? Den er super nem, bare lidt varmt vand og sæbe eller direkte i opvaskemaskinen og så er den klar til kamp igen.