vvcc333

Fryser du også nærmest lige meget hvilket tøj du tager på i den kolde tid? Få hjælp her til hvilke tøj der er værd at investere i hvis du skal klare dig helskindet igennem den kolde danske vinter.

Hue og jakke er alfa og omega

En varm vinterjakke er essentiel for at kunne holde kropsvarmen når temperaturen på termometeret nærmere sig minusgraderne. Jakken skal være i stand til at kunne holde al slags vind og vejr ude, så man ikke står og bliver fuldstændig gennemblødt mens man står og venter på bussen. Den skal gerne være foret indvendigt, så er det langt nemmere for kroppen at kunne holde fast i varmen, så den ikke slipper ud gennem jakken. Med tiden kan det dog være nødvendigt at imprægnere jakken, også selvom den er blevet det tidligere. Imprægneringen holder nemlig ikke evigt, især ikke hvis man ofte har brugt den i regn- og snevejr. Husker man dette er det langt nemmere at holde al fugten uden for jakken og man slipper for at sidde gennemblødt på sit arbejde.

En ordentlig hue kan også gøre underværker hvis du har en tendens til nemt at blive kold. Meget af den kropsvarme som vi producerer, forsvinder nemlig direkte ud af hovedet. Det er derfor vigtigt at erhverve sig en ordentlig hue der kan holde på kropsvarmen, så vi ikke skal bruge ekstra energi på at holde kroppen varm. Særligt hvis man er ved at blive lidt tynd på toppen eller bare har en kort frisure kan det være vigtigt. At få røde og kolde ører er heller ikke det sjoveste når man for eksempel skal cykle til arbejde og derfor er det vigtigt at man vælger en hue der når godt ned om ørerne. Du kan blandt finde mange varme huer på siden her.

Et par gode støvler og varme vanter

Et par ordentlige og varme støvler er heller ikke at kimse af. Har du kolde fødder fryser du som regel også på resten af kroppen. Derfor er det vigtigt også at holde fødderne godt varme. Samtidig skal de også kunne ånde så de ikke bliver fugtige, da det på længere sigt kan give svamp. Derudover skal de naturligvis være vandtætte og give en god støtte til anklen og resten af foden. Derudover er et sæt varme vanter også værd at investere i, særligt hvis man ofte vælger at tage cyklen på arbejde eller går en tur med barnevognen. Der er ikke noget værre end et par iskolde og røde hænder hvor man næsten ikke kan mærke fingrene til sidst. Der findes mange sider på nettet med tøj som er værd at kigge på. På Trustpilot kan man desuden læse mere om hvad andre tidligere kunder har at sige om virksomheden, så man har tillid til den side man vælger at købe tøj på.

Det man bør holde sig for øje er altså at er torso, hoved, hænder og fødder holdt godt varme, så er det næsten umuligt at komme til at fryse i den kolde tid.