vvcc333

På trods af at julen er den største helligdag i Danmark, og vi glæder os lige fra den første december, så får vi alligevel ikke nået det hele inden den 24. Gaver, juletræ, dekorationer og mad – Vi stresser rundt for, at nå det hele i tide, og vi lover os selv, at vi vil gå tidligere i gang næste år.

Så lad 2018 være det år, hvor du kom i gang med juleforberedelserne i god tid og virkelig kan nyde julestemningen. Vi giver dig her en oversigt over de ting, du kan ordne i god tid op til jul. Så har du også tid og overskud tilbage i december måned og falder ikke i søvn efter risengrøden juleaften af udmattelse ovenpå juleindkøb, madlavning og oppyntning.

Vær i god tid med gaver

Gaver er en kæmpestor del af julen, og det er ofte noget af, der tager længest tid i decembermåneden. Først skal man have indhentet ønskelister, derefter beslutte sig for, hvad man vil købe på ønskelisten, og derefter skal man ud og købe det ind og pakke det ind også.

Men nogle gaver kan man altså klare tidligere på året. Det gælder gaver som mandelgaven og gaver til dem, du kender bedst, der måske på et tidspunkt har sagt, at de godt kunne tænke sig en bog i forbifarten. Der har du faktisk allerede en ønskeliste med ét ønske på og kan gå lige ind og købe den bog, din ven ville ønske hun havde. Hvis du har brug for flere ideer til julegaver til din veninde, så besøg idegryden.dk.

Få styr på det praktiske omkring juleaftenen

Hvis du i god tid får styr på, hvem du får af gæster, og hvor mange I bliver, så kan du også hurtigt begynde at få styr på det praktiske omkring plads og mad. Hvis du har lidt ekstra tid en dag, kan du sætte dig ned og kigge på, hvilke opskrifter du kunne tænke dig at bruge til aftenen og samle dem sammen til en menu – så er den ordnet. Tænk også over hvordan du får skabt plads i stuen til alle dine gæster; Har i stole nok, eller skal du ud og købe nogle flere? Hvad med køleskabet, er der nok plads til al maden til mange mennesker? Hvis ikke, så klik ind på www.køleskab.dk

Hav orden i din oppyntning

Når december kommer frem igen, så finder vi fleste de gamle julekasser på loften og bære dem ned. Of ofte har vi bare smidt alle gamle juletegninger fra børnene og sidste juls kastanjedyr ned i en stor bunke. Men hvis man lige tager en dag ud i kalenderen til at gå julekasserne igennem, så er juleoppyntningen den første december lige pludselig meget mere overskuelig. Man kan eventuelt lave en kasse med det pynt, man gerne vil have op rundt om huset; det, man gerne vil have op på juletræet; det, man ikke vil have op, men gerne vil gemme; og det, der skal smides ud.

For flere ideer til at få styr på julen, købe gaver og meget mere, så besøg siden juleri.dk, hvor der er amnge flere ideer og artikler at læse.