Den perfekte gave

oplevelser er den perfekte gave

Lidt af det hele
Julen er snart over os og alle suser vi rundt for at finde den perfekte gave. Alle beder vi hinanden om ønskesedler, men ofte tænker vi i dette idealsøgende samfund, at den perfekte gave ikke er det som personen har skrevet på sin seddel, men den du finder på til ham eller hende, som de ikke selv vidste at de havde brug for. Er der noget bedre end den følelse af at få en perfekt gave eller give den til en person som man står nær og kender så godt, at man kan give dem det helt perfekte, uden at skulle spørge dem? Det er i hvertfald en af de bedre følelser.


Oplevelser i stedet for ting


Det er blevet populært i stedet for at give hinanden konkrete ting, at i stedet give hinanden oplevelser. En oplevelse kan være en dejlig gave. Et minde for livet. Noget som holder længere en ting som man har pakket ud og brugt og som dernæst bliver gemt væk eller smidt ud. En oplevelse er en følelse og en god følelse og et godt minde kan man holde fast på i lang tid. Den kan varme ind når man tænker tilbage på sit liv, når man er blevet gammel eller bare på en regnvejrsdag, hvor man har lidt for travlt. Så kan man i tankerne, tænke sig tilbage på den oplevelse man fik som gave og man vil samtidig også huske på, hvem det var som gav en gaven og også automatisk tænke varme tanker om dem. Dette må være den helt perfekte gave.

Et eksempel på sådan en gave kunne være et ophold på Fyn. For eksempel et wellness ophold på et af de mange hoteller som Fyn kan byde på. Påtænker man at give en sådan gave til et familiemedlem eller en god ven, så kan man læse mere om wellness ophold på nettet og vælge det helt perfekte ophold, perfekt oplevelse, perfekte gave til den person som du holder af. Hvis du ikke har råd, kan du låne penge til den helt perfekte gave.


Julen er tiden hvor vi giver og modtager


Vi lever i en tid, hvor det går stærkt og vi alle har travlt. Julen er en tid, hvis vi har muligheden for at stoppe op og vise hinanden den kærlighed og omsorg, som måske bliver glemt lidt engang imellem. Man kan bruge sin ord, knus og kys og gaver. Det kan virke overfladisk for nogle af skulle vise sin kærlighed via penge og materielle ting. Derfor er det vigtigt nogle gange at tænke ud af boksen, hvis man vil give den perfekte gave i form af en oplevelse.

Du kender sikkert op til flere i din omgangskreds som vil nyde at få et ophold på Fyn væk fra hverdagen. Du vil sikkert selv ønske at andre ville give dig sådan en gave. Men for at modtage må man først give og julen er tiden til at give og modtage. Giv den den perfekte gave som du ved den helt særlige person du holder af ønsker sig og det kan være du er heldig at modtage det samme.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vinterklar bil

Vinteren er over os! Og har du ikke fået gjort bilen vinterklar, er det på tide nu! Få 5 gode råd her – og kom sikkert gennem den kolde sæson. 1.      Sørg for frostsikker sprinklervæske Det er vigtigt, du har rigeligt med frostsikker sprinklervæsk...

Continue Reading...
fire altaner på stribe
Få mere ud af din lejlighed med en altan

Det at bo i lejlighed kan være fuldstændig fantastisk. Man får rig mulighed for at bo i det mest centrale områder, og man får samtidig også lov til at bo tæt med andre mennesker, hvilket er noget, som kan være fuldstændig fantastisk. Derudover er der...

Continue Reading...
dreng og pige tvilling
Ting der gør dit liv nemmere med børn

Måske har du bemærket, at der er udfordringer ved at have børn. Det skal der bestemt også være, det er kun et tegn på, at du bekymrer dig om dem. Så det er super fint, men det kan selvfølgelig stadig være rigtig irriterende at skulle tage sig af hele...

Continue Reading...