Et sengebord er både praktisk og pænt

sengeborde er praktiske og pæne

Lidt af det hele
Du har sikkert prøvet det. Du lægger dig i sengen og har endelig lagt dig godt til rette. Så kommer du i tanker om den ene ting, du har glemt, og du må rejse dig op igen. Det kan være en bog, der ligger i reolen eller vindueskarmen, måske du mangler et glas vand til natten, der er placeret på gulvet eller måske noget helt andet. Uanset hvad, du mangler, så har du med et sengebord muligheden for at samle alt det, du kan mangle på et sted. Men hvad skal du så holde øje med, når du skal på jagt efter et natbord? Det kan du læse om i denne artikel.

Der findes flere forskellige typer af natborde


Et lille bord, der passer ved siden af sengen, kan varierer meget i både størrelse og udseende. Du kan få helt klassiske borde, der minder om det klassiske design, som mange vil sammenligne et natbord med, men der findes også typer, der slet ikke minder om det, du kender. Først og fremmest – hvad er et klassisk natbord? De fleste sætter dette i sammenhæng med et firkantet bord, med en skuffe og eventuelt et lille skab. Det praktiske ved denne type er ofte skuffe of skab, da dette giver muligheden for at opbevare ting, uden disse er synlige.

I mere moderne forstand er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan et sengebord kan se ud. Typisk er de meget minimalistiske og indeholder derfor hverken skuffer eller skabe. Nogle er stadig firkantet, mens andre er runde, har bordben der er formet som kugler og meget mere. Herudover varierer materialerne en hel del. Du kan nemlig både får natborde i plastik, metal og træ. Et populært valg er et stel i enten træ eller metal, hvor der så kombineres med en bordplade i enten glas eller marmor. Vigtigst er selvfølgelig at natbordet samtidig har et elegant design, der passer ind i hjemmet.

Gode råd når du vælger dit sengebord


Som tidligere nævnt er det vigtigste, at de natborde, du/i vælger, passer ind med resten af stilen i hjemmet. I mange par er det ofte kvinden, der står for indretningen, og her er det ofte det romantiske design, der præger soveværelset. I sådanne tilfælde er klassiske borde med små udskæringer helt optimale.

Er hjemmet mere indrettet i en moderne stil, så er det et helt oplagt valg at vælge et minimalistisk design i stål. Størrelsen på soveværelset er også relevant i forhold til valg af natborde. Har du et lille soveværelse, vil et stort natbord hurtigt komme til at fylde uhensigtsmæssigt meget, hvorimod et lille natbord vil passe meget bedre ind. På sengebord.dk kan du finde et bredt udvalg af diverse sengeborde, der passer ind til ethvert hjem.

Prisen på et natbord varierer også utroligt meget. Et billigt natbord kan fås helt ned til omkring 100 kr., men her vil du ofte opleve en kvalitet derefter. Går du mere op i pris, får du som regel væsentlig mere detaljeret borde, men samtidig også en højere kvalitet. Du kan dog godt finde billige natborde i god kvalitet, så det er en god idé at undersøge markedet lidt, inden du vælger dit natbord.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vinterklar bil

Vinteren er over os! Og har du ikke fået gjort bilen vinterklar, er det på tide nu! Få 5 gode råd her – og kom sikkert gennem den kolde sæson. 1.      Sørg for frostsikker sprinklervæske Det er vigtigt, du har rigeligt med frostsikker sprinklervæsk...

Continue Reading...
fire altaner på stribe
Få mere ud af din lejlighed med en altan

Det at bo i lejlighed kan være fuldstændig fantastisk. Man får rig mulighed for at bo i det mest centrale områder, og man får samtidig også lov til at bo tæt med andre mennesker, hvilket er noget, som kan være fuldstændig fantastisk. Derudover er der...

Continue Reading...
dreng og pige tvilling
Ting der gør dit liv nemmere med børn

Måske har du bemærket, at der er udfordringer ved at have børn. Det skal der bestemt også være, det er kun et tegn på, at du bekymrer dig om dem. Så det er super fint, men det kan selvfølgelig stadig være rigtig irriterende at skulle tage sig af hele...

Continue Reading...