vvcc333

At finde den perfekte partner er som bekendt ikke det nemmeste i verden. Det eneste der faktisk er vanskeligere er at finde en perfekt frisør. Du er jo nok ikke den eneste, der har oplevet at forlade salonen med den helt forkerte frisure. Og dette er naturligvis altid en rigtigt frustrerende oplevelse. 

Og problemet med at finde den rette frisør bliver kun værre, hvis du måske lige er flyttet til en ny by. Hvis du f.eks. for nyligt er flyttet fra København til Køge, så vil du jo stå fuldstændigt på bar bund, når det kommer til at vælge en frisør i byen. Heldigvis kan du dog følge disse overordnede tommelfingerregler, så du langt nemmere kan finde den perfekte frisør i din nye by. 

Hårstyling og hårdesign

Tage en snak med de lokale i din nye by

Internettet og de mange kundeanmeldelser har gjort jobbet med at finde den perfekte frisør i f.eks. Køge langt nemmere.  Dog skal man aldrig undervurdere mund til øre metoden. Der er nemlig ikke meget, der kan måle sig med en af de lokales anbefalinger. De lever jo trods alt i byen, og vil således kunne give dig en betydeligt mere personlig og kvalificeret rådgivning end en tilfældig (og ofte anonym) kundeanmeldelse på nettet. Grib derfor chancen til at tage en snak med en lokal i Køge angående de bedste frisører i kommunen – også selvom det måske gør dig en smule nervøs i begyndelsen.  

Bruger salonen dine yndlings hårprodukter?

Hvis du er særligt glad for et eller flere hårprodukter eller brands, så kan det bestemt være umagen værd at tage et kig på de forskellige saloner i din by. Hvis salonen bruger dine foretrukne hårprodukter til deres hårdesign, så er der nok en god sandsynlighed for at du har ramt jackpot. 

Ved at gøre dette, så vil du nemlig på mange måder være langt tættere på at finde den perfekte frisør i din nye by – uanset om det drejer sig om Køge eller København.

Livsstil og velvære

Sidste udvej

Hvis du så har afprøvet alt mellem himmel og jord – inklusiv de ovenstående tips – så kan du også altid tage et kig på de sociale medier. Især Instagram har de seneste år nemlig vist sig at være en ren guldmine, når det kommer til at finde en god lokal salon. Enhver lokal salon med respekt for sig selv vil nemlig have en Instagram-profil med flotte fotos, der fremviser alt det den kan med hår.