vvcc333

En konfirmation er en helt særlig begivenhed, fordi den kun sker en gang i livet, og fordi man får lov at fejre den med alle de mennesker, man holder mest af. Derfor skal dagen også helst forløbe så gnidningsfrit som muligt. Vil du gerne have en dag, der forløber efter planen, og som indeholder alt det, der kendetegner en god konfirmation, kan du besøge konfimationsnyt.dk. Her finder du alt, hvad du skal bruge af tips og tricks til konfirmationen, så du er sikker på, at du husker det hele. Der er nemlig mange ting, der skal forberedes inden selve dagen.

Hvad skal du have på?

For manges vedkommende er en stor del af det at blive konfirmeret at være fint klædt på. Der er tradition for, at pigerne har hvide kjoler på, mens drengene ligeledes er klædt flot på med skjorte eller måske et helt jakkesæt. Der er dog ikke nogen, der siger, at du blindt skal følge disse traditioner. Hvis du føler for at klæde dig anderledes på, kan du sagtens gøre det. Det vigtigste er blot, at du tænker på din påklædning i god tid.

blomster

Hvor skal festen holdes?

Selve konfirmationen foregår naturligvis i kirken om formiddagen, men resten af dagen står som regel på fejring. Måske har I lyst og plads til at fejre dagen derhjemme, men for de flestes vedkommende vil der være behov for at låne et fest- eller selskabslokale af en art. Da mange konfirmeres på samme datoer i hele landet, er det en rigtig god idé at være tidligt ude med at booke et lokale, hvis I har brug for det, så I ikke ender med at have svært ved at finde en lokale, fordi de alle sammen er bookede.

Hvad skal I spise?

Booker I et festlokale, kan det af og til være en mulighed at lave en aftale med stedet om at få maden arrangeret fra stedets køkken. Andre gange skal man selv finde på en separat løsning. En konfirmationsfejring er ofte temmelig stor og indebærer en del gæster, hvorfor det for de flestes vedkommende vil give bedst mening at bestille maden frem for at kaste sig ud i at tilberede den selv. Gør det klart, hvilken type arrangement du ønsker, inden du bestemmer dig for, hvilken mad der skal serveres, da måden maden serveres på ofte kan influere dagens struktur og stemning.

Skal der være underholdning undervejs?

Til sidst kan du tænke i, om der skal være underholdning undervejs. Der vil sandsynligvis være nogle konfirmationssange og lignende fra gæsterne undervejs, men du kan tænke i, om du har lyst til at arrangere en eller anden form for underholdning også. Det kan du finde mere inspirtion til ved at klikke her. Få gerne en til at være toastmaster på dagen, så der er styr på, at I når alle de forskellige indslag på de rigtige tidspunkter. Har gæsterne et indslag at byde på, kan de således henvende sig til toastmasteren, som kan stå for organiseringen af det hele.

kirke