vvcc333

Der går en masse tanker igennem ens hoved når man skal finde ud af om man skal tage et lån. Hvilket lån er det rigtige? Hvor meget skal jeg låne? Skal jeg overhovedet låne? Og hvis jeg skal, hvor hurtigt skal jeg så have pengene?

Det er store spørgsmål, og man kommer nok aldrig frem til et 100% rigtigt svar på noget af det, for så sort/hvidt bliver det aldrig. Men man kan gøre sig nogle overvejelser omkring tingene og så tage den beslutning der er rigtigst for en.

Hvis du skal bruge penge nu og her

Hvis du har mere brug for pengene i går end i morgen skal du helt klart gå ind her og kigge, for her er der en oversigt over alle de danske steder hvor du kan få et her-og-nu-lån.

Det er lån hvor du ansøger og så går der alt mellem 15 minutter og 24 timer før du får svar, og så igen lidt tid inden du har pengene på din konto. Det er helt klart den hurtigste måde at få penge på, og kigger man på et lån som dette kan du (hvis altså du er kunde hos Nordea som er den bank de også har, og ansøger på en hverdag inden for normal åbningstid) have pengene på din konto en time efter du har ansøgt. Det er jo helt vildt, og så hurtigt finder du det ikke mange andre steder.

Men selv om Zaplo er exceptionelt hurtige er der mange andre steder hvor du kan få pengene udbetalt i løbet af en dag eller to, så det er bare om at gå listen igennem og se de mange muligheder der er.

Hvis du ikke har brug for pengene lige nu

Hvis du skal låne nogle penge på et tidspunkt i denne måned men ikke som sådan har brug fro dem lige nu og her har du lidt flere kort på hånden, og det er meget godt. Det er nemlig ret smart med de hurtige lån hvor man får pengene inden for en time, men det koster også ret mange penge i renter. Så har man lidt bedre tid til at gøre sit forarbejde ordentligt bør man bestemt gøre det.

En af de ting man kan gøre er at gå ned til sin bank og snakke om muligheden for at få åbnet sig en kassekredit. Det er en slags lån hvor man gerne må få et overtræk, og så kan man bare hæve og sætte penge ind som man har lyst.

Før finanskrisen var bankerne meget glade for at give store kassekreditter til højre og venstre, men nu er de blevet lidt mere tilbageholdende. Du kan dog sagtens få en mindre kassekredit, især hvis du virker fornuftigt og har nogenlunde styr på din økonomi. Det tager bare som regel en lille uges tid at få sat et møde op og underskrevet papirerne.

Det gode ved en kassekredit er at renten ikke er så høj som med netlån, så det koster ikke så mange penge – det dårlige er så bare at man nemt vænner sig til den er der, og kommer til at leve i kronisk underskud.

Inden du smutter

Inden du smutter videre er det bare om at sige at vi håber at artiklen her har været med til at sætte nogle tanker i gang omkring lån, om du skal låne overhovedet eller om det slet ikke er noget for dig alligevel. Det er i hvert fald ikke nogen nem beslutning at tage, og hvis du har andre vinkler du gerne vil have belyst situationen fra er du meget velkommen til at skrive til os.