vvcc333

De fleste mennesker kan godt lide at sætte sit eget præg på deres hjem. Det er med til at man føler sig bedre tilpas, hvis man selv har indrettet ens hjem efter de ønsker man har. Det kan være, at der er nogle bestemte stole, som man bare tænker vil passe godt ind. Det kan også være at der er et særligt bord, som man føler vil bidrage positivt. Men det kan også være nogle lidt mindre ting, som er med til at forme ens hjem. Der findes som bekendt rigtig mange forskellige former for designerting, som alle har til formål, at de skal præge ens hjem. En af de absolut mest klassiske er uden tvivl den berømte Kay Bojsen abe. Den er nærmest verdenskendt og elsket rundt omkring på kloden. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Dens glade fremtoning er smittende, og uanset om man er voksen eller barn, så vil man føle en glæde og en genkendelighed når man bliver præsenteret for netop dette stykke design. Det hænger sammen med, at alle mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv har haft en eller anden relation til netop denne abe.

En Kay Bojesen abe er en tidsløs klassiker

Der er få designer ting, som har lige så mange år på bagen som netop Kay Bojesen aben. Vi skal faktisk helt tilbage til 1951 for at finde den første af slagsen. Det er dermed snart 65 år siden, at man for første gang kunne købe sig den ikoniske abe. Man kan derfor roligt konkludere, at det er en klassiker. En af de ting, som uden tvivl har gjort at Kay Bojesen aben stadig er populær den dag i dag, er at den giver op til flere muligheder på grund af dens unikke design. Man kan f.eks. snildt have den stående, men man kan også vælge at hænge den fra f.eks. en reol. Der vil den hænge fint ved hjælp af en eller begge af dens arme. På den måde adskiller den sig fra mange konkurrerende produkter, da man selv er herre over hvordan man ønsker, at den skal fremstå.

Perfekt som gave

Uanset hvilken anledning det måtte være, så er det altid en oplagt gaveide. Hvad enten der er tale om et sølvbryllup eller en konfirmation, så kan man vide sig sikker på, at modtageren vil blive glad for netop denne ting, da det er et stykke historie, som alle vil kende til. Det er derfor heller ikke unormalt, at man finder aben på et børneværelse. Men samtidig er det også typisk en ting, som man vil kunne finde på mange kontorer. Det er de færreste ting, som favner så bredt. Men man må blot konstatere, at Kay Bojesen i sin tid ramte helt plet, da han designede aben. Den har som sagt eksisteret i snart 65 år, og der er ingen tvivl om, at man selv i mange år frem vil kunne finde den glade abe rundt omkring i de forskellige hjem og forretninger.