vvcc333

Når du tager på ferie med familien, kan mange  frygter for at deres mobilregning bliver kæmpestor, hvis de benytter mobilen når de er afsted. I dette indlæg giver vi dig 3 konkrete tips og tricks til at spare på telefonregning, så du bliver fri for bekymringerne. Læs med her.

Der findes et par tricks til at undgå dyre regninger når du er på ferie. Mange tænker sikkert at man blot skal finde et mobil abonnement som tilbyder billig data og mobiltelefoni når man skal ud og rejse. Men er kommer 3 hurtige og enkle tricks til at undgå store mobilregninger og på den måde er fri for at skifte abonnement.

Tip #1 – Brug wifi. Hvis du er på charterferie eller såvel storbyferie er der mange steder som tilbyder gratis wifi. Blandt andet på hoteller, caféer, museer med mere. Mange hoteller tilbyder en uge fra wifi på hotellet eller et bestemt antal timer.

Tip #2 – Ring via 3 eller 4g. Både telefonopkald og sms beskeder kan klares via wifi nettet. En iPhone kan indstilles så du kun benytter wifi nettet, frem for gsm nettet. Derudover kan du også hente de forskellige gratis apps som Skype, Viper, Whatsapp og sågar Facebook tilbyder telefoni via appen. Det vil være en god idé at hente programmerne hjemmefra, da hotel wifi ofte er meget langsomt, og ustabilt.

Tip #3 – Køb et lokalt sim kort. Hvis du er på længerevarende rejser kan det godt betale sig at købe et simkort i det pågældende land du befinder dig i. Det kan være en rigtig god idé hvis i er en gruppe afsted, da i typisk kan få et taletidskort til 50-100 kr., og på den måde bruge nettet på lokale vilkår.

Abonnementer som tilbyder udlandstelefoni

Mange danske abonnementer tilbyder også udlandstelefoni. Det er primært de større selskaber som Telia, Telenor og 3 som tilbyder pakker med udlandstelefoni. Nogle kunder kan godt føle sig snydt, fordi de benytter et datterselskab som f.eks Oister, Ok mobil eller CBB, da de ofte skal betale ekstra for udlandstelefoni. Det bedste mobilnet til ferien er klart fra et at de større selskaber. Fordelen udover at have en del udlandstelefoni inkluderet, samt data og sms, er at mange af de tillægstjenester som musik, film og serier, også kan benyttes fra ferien. F.eks. et abonnement fra Telia, som har inkluderet Spotify og Netflix, kan benyttes under hele ferien.

Hvis du derimod ikke har lyst til at skifte til en af de større og ofte også lidt dyrere selvskaber, tilbyder mange af de mindre datter selskaber også en pakke med udlandstelefoni. Tag f.eks. Ok mobil, på forsiden pt. reklamere de med 4 pakker, hvor 3 af dem kun inkludere data i udlandet. Ligeledes gør CBB mobil det på samme måde, hvor 2 af deres 4 abonnementer for forsiden, er inkluderet udlandstelefoni. Ved disse selskaber, er der ingen binding på de forskellige abonnementer, hvilket betyder at du fra måned til måned kan skifte mellem pakkerne. Det betyder at du som kunde kan opgradere til den pakke der inkludere udlandstelefoni, og nedgradere når du kommer hjem fra ferien.