vvcc333

Har man stor interesse for mode, så har man sikkert også for længst fundet ud af, at det gælder om at finde de bedste guides, hvis man vil gennemskue modejunglen og få helt styr på, hvad der er hot lige nu. Udgifter til dyre glittede modemagasiner kan sagtens spares, for de bedste tips deles gratis ud af modebloggere på nettet og hos dem er der altid inspiration og råd at hente.

Lina startede sin modeblog for fem år siden. I begyndelsen var det en lille hobby ved siden af studierne, men tingene tog hurtigt fart og i dag beskæftiger Lina sig primært med bloggen, som følges af et stort antal trofaste læsere, der nyder godt af Linas gode blik for tendenser og lækre produkter. Vi har derfor spurgt Lina om, at dele sine bedste tips, hvis man gerne vil have masser af stil, men har et begrænset budget at gøre godt med.

Linas bedste modetips

Først og fremmest understreger Lina, at god stil ikke altid handler om at have masser af penge, men i langt højere grad drejer sig om, at bruge sine penge med fornuft og tænke kreativt. Start med at skabe et system både i din garderobe og i dine indkøb, så er det lettere at undgå dyre fejlkøb og holde overblik over hvad der mangler.

I virkeligheden behøver man ikke ret mange items for at være godt dækket ind med godt basistøj og sko, så længe det kan kombineres på mange forskellige måder. Med en kreativ styling og gode accessories kan alt bruges igen og igen, uden at blive kedeligt. I takt med at Linas garderobe er vokset er hun begyndt at holde ekstra skarpt øje med, hvad der faktisk bliver brugt og hvad der bare hænger på bøjlerne og hun rydder løbende ud med hård hånd, så tøjet kommer til at glæde andre.

Lina er ret begejstret for de mange muligheder der efterhånden findes for at shoppe mode online og fremhæver fashionforest.dk, som et af de bedste steder både at finder nyheder og gode tilbud.

Shop mode med omtanke

Når der skal købes nyt til klædeskabet, så er det vigtigt at handle med omtanke. Selvom Lina er vild med modetøj, så er hun samtidig fortaler for at købe ind med fornuft. Med tiden er hun kommet til at kende sin egen figur bedre og ved efterhånden hvad der fungerer og hvad der absolut ikke gør.

Lina er også blevet mere kritisk omkring kvaliteten og fremstillingen af det tøj og de sko hun anskaffer sig og har nogle faste brands og designere, som hun holder sig til. – Livet er bare for kort til ømme fødder, som hun siger grinende og indrømmer at samlingen af Anna Field støvler er ved at være ret stor.

Gå kun efter det du mangler og tænk hele tiden i kombinationsmuligheder, lyder Linas bedste råd til alle. Køb helst de gedigne designer items, der holder stilmæssigt og vælg knap så dyre løsninger til de hurtigt forbigående trends og skæve accessories.