vvcc333

Det er meget individuelt, hvilke parfumer man foretrækker. En god parfume er med til at understrege den enkelte kvindes personlighed og skal hverken overdøve eller forsøge, at ændre det mindste på den. DKNY parfume er skabt til den moderne og stærke kvinde, der har mange facetter og både er sporty og sensuel.

Som med alt andet, er der også mode indenfor parfume, forskellige dufte er populære i forskellige perioder. Trends kommer og går. DKNY producerer moderne klassikere, der på en gang passer til den aktuelle tidsånd og på samme tid hæver sig over den. Dette er blandt andet grunden til, at brandets forskellige serier af dufte i mange butikker er blevet bestsellere, der holder sig på toppen år efter år.

DKNY parfume – New York på flakon

New York, – ”det store æble” eller byen der aldrig sover… Kært barn har mange navne og den ikoniske status som denne fantastiske storby har i de flestes bevidsthed, kan ingen andre byer hamle op med. Næsten alle har et kærlighedsforhold til New York, for uanset om man har besøgt byen eller ej, så har man et klart billede af den spændende dynamik som byen repræsenterer, fra masser af film og serier. Hele Verden holder godt øje med, hvad der sker i New York og med god grund. Her kan alting ske og det gør det hele tiden…

Brandet DKNY havde sin spæde start på New Yorks modescene allerede i 1984, det har siden vokset sig stort og stærkt og i dag kender alle både det lækre tøj, tilbehør og ikke mindst duftene. DKNY parfume er som alt andet fra dette brand, helt tro mod sine rødder og emmer af alt det bedste fra New York. Hver eneste flakon med DKNY parfume er designet og udviklet, så både duft og emballage er en stor hyldest til storbyens unikke ånd og puls. Et godt eksempel er den smukke flakon, der faktisk ligner et stort saftigt æble, lige til at tage en bid af. Den er så unik, enkel og genkendelig, at den er endt med, at blive brandets signatur og symbolet på alt, hvad både DKNY og selve New York står for. Nemlig, – lækker og spændende urban livsstil.

DKNY parfume er en perfekt gaveidé

Bodylotion, parfume, eau de toilette og den slags, forbinder de fleste med en luksus, som man sjældent under sig selv at købe i hverdagen og derfor virkelig nyder at modtage som gaver. Mangler man en rigtig fin gaveidé til kæresten eller veninden, så er DKNY parfume perfekt til alle aldre og kvinder, og du kan se det store udvalg her.

Når duftnoterne i DKNY parfume tiltaler mange, så skyldes det, at de aldrig bliver for tunge og sødladne, men altid er friske, anderledes og feminine. Parfumerne kan købes både i fysiske parfumerier og på nettet, derfor er de nemme at finde for alle, der gerne vil glæde sig selv eller andre med en dejlig duft.

Bemærk, at DKNY parfume faktisk fremstilles til begge køn, så mændene bliver ikke snydt, selvom vi her har fokuseret på kvinderne.