Hvem er vi?

Her kan du læse mere om hvem vi er.

Netbilen – mere end bare biler!

Velkommen til netbilen.dk – en hjemmeside der elsker mere end bare biler. Netbilen.dk er drevet af et motiveret team af entusiaster indenfor biler, elektronik, gadgets og økonomi. Vi stræber efter at være dit go-to site, når du søger viden og inspiration til dit næste køb. På netbilen.dk finder du et hav af gode råd og tips til hvordan du får det bedste ud af dine investeringer, lån og penge generelt. Du kan også finde interessante artikler, hvor de nyeste gadgets på markedet bliver testet eller måske søger du inspiration til at indrette dit kontor? Her finder du alt hvad du skal bruge, for at få det bedste ud af din hverdag – hver dag!

Bliv klædt godt på

Slå fødderne op og læn dig trygt tilbage – her bliver du både klogere og godt underholdt. På netbilen.dk er der noget for enhver smag, men vigtigst af alt er, at du her finder den viden du har brug for, før du går ud og køber det nye kamera du drømmer om, eller bestiller rejsen til Maldiverne. Vi leverer skarpt og underholdende indhold, der har til formål at klæde dig godt på – til hverdagen, til ferien, til shoppingturen, til arbejdet eller endda til den årlige julefrokost! På netbilen.dk er det aldrig kedeligt.

Vi deler vores begejstring

Netbilen.dk opstod oprindeligt på baggrund af en fælles kærlighed for biler. Men hurtigt gik det op for os, at vi delte mere end bare en brændende passion for biler og motordrevne køretøjer. Vi interesserer os i lige så høj grad for mobiltelefoner, mode, rejser, sport, fest og farver. Ja, alt det bedste i livet! Og hvorfor ikke dele vores begejstring med vores læsere?

Vi leverer brugbar viden

Vi lever i et forbrugssamfund, hvor det er let at købe sig fattig i udsalgsvarer, tilbud og det seneste produkter fra Apple eller Samsung. På netbilen.dk stræber vi efter at give dig brugbar viden, så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag inden du trækker i spenderbukserne. For os kommer kvalitet foran kvantitet, og det er noget der har stor betydning for vores læsere. Vi ønsker den bedst mulige købsoplevelse for vores læsere, og derfor går vi meget højt op i at teste, afprøve og vurdere de produkter vi vælger at highlighte her på sitet.

Vores læsere kræver kvalitet

Hvem er vores læsere? Vores læsere er moderne, og vil ikke nøjes. De forholder sig kritisk til hvad de læser, og stiller store krav til hvad de køber, spiser og bruger penge på helt generelt. Vores læsere er oplyste, og kræver det samme af deres online medier. De forventer, at blive klogere når de sætter sig med laptoppen i skødet og surfer på nettet. De ved, hvad de vil have, og de har ikke tålmodighed til sladder. Kan du kende dig selv i overstående beskrivelse? Så er du en del af vores målgruppe, og vi håber, at du ligesom vores andre trofaste læsere finder den viden, du har brug for her på netbilen.dk. Vi lever, og ånder for tilfredse læsere, og derfor stræber vi altid efter at sætte en så høj en standard som muligt.

Rigtig god fornøjelse!

Emner der er lige til...

Vi skriver om mere end bare biler vi skriver også ting der berør din hverdag.

Emner der er svære at få øje på...

Her på siden skriver vi også om de emner der er ikke er direkte oplagte.

Skal du have tunet kontoret?

Vi giver dig tips til at få kontoret til at spille 100%.