vvcc333

Hvis du er så heldig at være en af dem der har en iPhone 6 ved du sikkert godt hvor vigtigt det er at passe godt på den. Modellen er jo super fed (som iPhones jo altid er) men har også bare den ulempe (som iPhones jo altid har) at den ikke så godt kan tåle at blive tabt.

Det gør jo ikke så meget hvis du kan formå at holde dem i lommen, men hvis du er en af de 97 % af iPhone-brugere der taber deres telefon en gang i mellem kan det nok være en meget god ide at investere i et iPhone 6 cover.

Men hvordan finder man så det fedeste iPhone 6 cover? Der er masser og masser af covers på markedet (producenterne ved jo godt at der er mange der gerne vil beskytte deres telefon) og det kan gøre det svært at finde det helt rigtige produkt.

Det går jo ikke, og derfor får du her nogle gode tips til hvordan nu finder dit næste cover:

Læs top 10 anmeldelser

Det bedste råd der kan gives må være at man går ind og læser nogle top10 anmeldelser inden man går ud for at købe coveret. En side som iPhoneLuppen har gjort det at de har fundet de 10 lækreste covers som man kan købe, og så går de dem simpelthen igennem ét efter ét.

På den måde får man set lidt at hvert af de forskellige typer der findes – det er måske ikke alle der ved at man kan få iPhone covers med kortholder, eller et der har en indbygget pung. Eller måske endda et håndværkercover til den helt klodsede.

Gå ind i en telefon-butik

Hvis man ikke har tid til at købe over internettet men skal have et cover her og nu kan man også gå ind i den nærmeste telefonbutik, f.eks. sådan en butik fra 3 mobil. Her har de et lille udvalg af covers som man kan vælge mellem, og man kan få løst sit behov relativt hurtigt.

Det man skal være opmærksom på inden man køber sit cover i sådan en butik er at de som regel har et forholdsvis begrænset udvalg, og derfor ikke nødvendigvis har lige det cover du godt kunne tænke dig. Man siger at hvis man ikke kan få det man elsker må man elske der man får, og det er jo også rigtig nok, men man bør overveje om man virkelig ikke har tid til at vente en dag eller to på at coveret kommer med posten.

De fleste af de steder du finder inde på iPhoneLuppen har dag til dag levering, så bestiller du tidligt på dagen kan du være heldig at den ligger i postkassen dagen efter.

Covers købt i butikker er som regel også dyrere end på nettet.

Find et billigt iPhone 6 cover

Du kan også prøve chancen og finde dig et billigt iPhone 6 cover. Det er sådan nogle du som regel kan købe i Netto, på ferier sydpå hvor de bliver solgt på gader og stræder, og i butikker i København hvor du ikke får en bon når du køber.

Det kan virke besnærende at købe et cover til en 20’er i stedet for 200 kr., men man skal bare her være opmærksom på at det altså er sin iPhone 6 (som jo koster mange tusinde kroner) man sætter på spil.

Man kan sige sig selv at et cover til 20 kroner umuligt kan være lidt så godt som et til 200, og man kan derfor ikke være sikker på at det holder når man taber telefonen – og så kan de 180 kroner man sparede vise sig at være meget dyre.