vvcc333

Sports betting har været en populær aktivitet i mange hundrede år, men hvis man ikke lige har forstand på det med at oddse, kan det være svært at komme i gang. 

Frygt ikke – selvom du måske er nybegynder, er der hjælp og råd at hente. Når alt kommer til alt, kan betting være meget simpelt, hvis man vælger de rigtige spillemetoder. 

Vælg den rigtige sport

Inden man kan gå i gang med at placere bets, er det først og fremmest vigtigt at finde ud af, hvilken sportsgren man helst vil spille på – der er nemlig mange at vælge i mellem, og nogle af dem har betydning for, hvordan man oddse. 

Det er en fordel at vælge en sportsgren, man allerede har lidt kendskab til, men mest af alt er det selvfølgelig vigtigst, at man interesserer sig for sportsgrenen – også selvom man endnu ikke kender så meget til den. 

På http://extra.bet365.dk/news/da/ kan du få overblik over nogle af de mest populære sportsgrene, folk oddser på – fodbold, tennis, basketball og håndbold. Men der findes også en række alternative sportsgrene, som er spændende at spille på – for eksempel Formel 1, NHL ishockey og NFL amerikansk fodbold.  

Sats på single bets

Et rigtig godt udgangspunkt, alle betting nybegyndere kan starte med, er at spille på så få kampe som muligt, og endda vælge at placere single bets – altså at man kun spiller på én given kamp ad gangen, i stedet for kombinations betting, hvor man oddser på flere forskellige kampe på den samme kupon.

Mange betting entusiaster glemmer dette, fordi man gerne vil ramme et så højt, samlet odds som muligt, men faktum er, at jo flere kampe der vælger på en kupon, jo mindre bliver værdien i spillet – medmindre man har oddset rigtigt på alle kampene. 

Single betting er overskueligt for nybegynderen, der gerne vil starte stille ud og eksperimentere lidt med forskellige resultater. Man kan sagtens lave mange kuponer med single bets, hvis man vil have større chance for at få gevinst. Efterhånden som man bliver mere erfaren og får mere viden inden for området, vil man kunne begynde at lave kombinations betting, og mikse mange resultater på den samme kupon. 

Hvilken type single bets findes der?

Der findes mange forskellige single betting metoder, man kan tage i brug, og selvom det i starten kan være svært at finde ud af, hvilken metode der passer bedst til dig, er det noget man finder ud af hen af vejen.

Det kan være alt fra det simple 1×2 system, hvor man spiller på, om en kamp ender med sejr til hjemmeholdet, uafgjort eller sejr til udeholdet, til hvem der vinder Primera Ligaen 2016/17, eller hvem der bliver topscorer i en bestemt turnering. 

Når man først går i gang med at kigge på de mange forskellige odds muligheder, vil man hurtigt begynde at eksperimentere med forskellige udfald og betting systemer. Det vigtigste er, at man er tålmodig og villig til at prøve forskellige betting metoder, indtil man finder ud af, hvilken spillestrategi der lige passer til dig.