vvcc333

Vi hører det hele tiden – økonomien lider. Vi går ind i svær tid, og vi må til at tænke os om – hvad vi handler og hvor meget. Men det er jo ikke noget nyt. Det giver altid mening at tænke sig om som forbruger.

Heldigvis er de fleste af os klar over det, alligevel kan vi alle have brug for lidt hjælp til at spare penge sammen. Derfor møder vi konstant det ene og andet råd, tilbud og annoncer, der skal hjælpe os. 

Det skal du ikke møde her, i stedet får du konkret hjælp til at forstå vigtigheden af at støtte lokalt. Der er som oftest penge at hente til andre projekter. 

Marked

Hjælp til i dit lokalområde

At støtte det området, du bor i, er ikke kun en god måde at spare penge. Det sætter gang i livet, at nogle gider holde gang i det. Hvis ikke vi får hjulpet til de steder, hvor det står svært til i krisen, får nogle virksomheder det svært den næste stykke tid.

Derfor er det om at hjælpe til og samtidig spare en mønt eller to til bilen eller gadgets. Det kunne fx være frisøren. Der kan sagtens være frisørsaloner, hvor du bor, som du ikke kender til. De står åbne og klar til, at du kommer. 

Nogle gange er det svært at finde den rigtige og til den rette pris. Det er der heldigvis en løsning på. Hvis du følger linket her, kan du se, hvor der ligger frisører nær dig, og hvilke der passer dig.

Få et større råderum 

Små tiltag som at finde en bedre og billigere frisør, kan være en rigtig god måde at spare nogle penge på. Samtidig er det en rigtig god måde at støtte lokalt. 

Nogle af os har tendens til at kigge mod de større byer eller velkendte steder, men det er sjældent nødvendigt. Der er helt sikkert en god frisør, restaurant eller mekaniker nær dig. Og de kunne sikkert godt bruge lidt økonomisk støtte.

Så hvis du er glad for liv og erhverv, hvor du bor, er det med at støtte op om det. De små lokale frisører kan gøre et godt job til en billig skilling. 

Måske kan du slet ikke se forskel, det er vel værd at give et skud. Der er brug for det – for dig og virksomheder.

Mønter

De små skridt er de vigtigste

At handle lokalt er ikke noget stort skridt i dit liv. Det ændrer ikke grundlæggende noget for dig, andet at du kan hente en økonomisk gevinst og et lokalområde med liv. Det er de små skridt, der gælder.

Vi ved alle, at det er fornuftigt at være kloge forbrugere. Så prøv at tænke dig om, inden du går til frisøren, mekanikeren, tandlægen, der er stensikkert penge at hente.

Det er ikke mere kompliceret, end at du også ser dig for, inden du går over vejen. Det giver bare ingen mening ikke at gøre det. Støt lokalt og spar penge er ikke bare et nemt råd, men en måde at leve dit liv på.

Der er de små skridt der tæller. Det betyder, at du kan bestemme, hvad valget af din frisør skal betyde for dig. Det kan være de små valg, der betyder, at du får råd til den næste bil. 

Der er penge at hente og et lokalområde, der sprudler af liv.