vvcc333

Spørgsmålet om, hvorvidt man skal gå med ur nu om dage, er et mærkeligt et. Alle mennesker har en mobiltelefon liggende i lommen som kan alt imellem himmel jord. Den kan ringe, den kan skrive, og den kan fortælle en hvad klokken den er. Så hvorfor skulle man have et ur på sin arm, det er jo ikke nødvendigt på nogen måde. Det er der dog flere eksperter som er begyndt at have en mening om, men mange af dem kommer fra modeverden. Et ur er nemlig ikke bare et ur, men det er en måde at fortælle, hvem man er på og det er et modefænomen. Uret i sig selv er naturligvis ikke et modefænomen. Det har været her i mange år, men på grund af telefonen, så er der kommet endnu mere fokus på, hvad et ur det kan på andre punkter end at fortælle, hvad klokken den er. Et ur har en iboende fortælling, og denne fortælling skal man være opmærksom på, når man skal anskaffe sig et ur. Den skal nemlig passe til ens egen fortælling.

Mange folk som Købte et armbåndsur på larsenswatches.dk stor succes med at finde et ur som passede lige præcis til dem. Man kan jo hurtigt regne ud at går man med et guldur, så udstråler det noget helt andet, end hvis man går med et ur med gummirem. Det er to forskellige typer, men den samme person kan godt have begge slags ure, og så gå med dem på forskellige tidspunkt. For eksempel så er et ur med gummirem virkelig godt, hvis man skal bruge det til noget praktisk. Det kunne sågar være en situation, hvor man ikke har adgang til sin mobiltelefon.

Et ur kan bruges som ur, men det kan også bruges som smykke

Hvis man eksempelvis er håndværker, så er det ikke sikkert, at man ønsker at tage sin dyre mobiltelefon med op på det tag man er ved at lægge. Tænk hvis den skulle falde ud af lommen, eller at man støder ind i noget. Så kan den hurtigt gå i stykker, og med mindre man har en god forsikring, så skal man ud og købe en ny. Derfor kan det være en god ide at have et ur, som kan holde til lidt, og der findes mange typer her, som er praktiske, men samtidigt meget smarte.

Et ur er den perfekte gave

I den anden ende af spektrummet finder man ure som er knap så praktiske, men som til gengæld er utroligt smukke. Det drejer sig om ure af materialer, som gør, at de ligner smykker. Her findes der både typer til mænd og kvinder. En mand skal gerne have en vis type ur, der udviser en form for maskulinitet. Ure til kvinder har ofte en tyndere rem, og er generelt mere tynde i det. Ure til mænd har en kraftigere rem, og de springer mere i øjnene.