vvcc333

Der findes mange forskellige herrestrømper man kan vælge imellem, og at finde de rigtige kan godt være lidt af en prøvelse. I vores guide her kan du heldigvis få lidt gode råd til hvordan du finder de helt rigtige.

Herrestrømper af silke

Hvis man skal op i det ypperste og det bedste af det bedste skal du ud at finde nogle herrestrømper der er lavet af silke. De koster som regel en del mere end andre, lidt billigere strømper, men kvaliteten er så sandelig også derefter.

Man vil typisk bruge silkestrømper når man har lidt finere sko på, det giver ikke meget mening at rende rundt med silkestrømper og et par tunge arbejdssko, så har man ikke et arbejde hvor man kan gå rundt med laksko er det nok ikke silkestrømper man skal vælge til hverdag – men så kan man jo have dem på i weekenden eller hvis man skal ud til noget fint.

Det man skal være opmærksom på med strømper af silke er at de skal vaskes i hånden (selv om de fleste vaskemaskiner i dag har håndvaskeprogrammer der også kan bruges) og at de ikke må komme i tørretumbleren. Det er jo ikke noget der tager så meget længere tid, men man skal lige overveje det inden man køber denne type strømper.

Billige strømper

Man kan også gå over i den helt anden grøft og vælge at købe billige sokker på nettet, og få dem leveret lige til døren. Her er kvaliteten jo en helt anden end med silkestrømperne, men det betyder også at prisen er en helt anden, og at du kan behandle dem derefter.

Du kan bare kaste dem i vaskemaskinen på 60 grader og putte dem i tørretumbleren, og hvis der kommer et hul i eller de bliver meget snavsede eller du bare bliver lidt træt af dem, jamen så kyler du dem bare i skraldespanden og køber nogle nye, for de er så billige.

Tennissokker

En anden model du kan vælge at købe er også de populære tennissokker. Her bevæger vi os lidt væk fra strømpernes verden og over i verdenen af sokker (og her kan man lige komme med en interessant sidenote. De fleste i dag bruger nemlig sokker og strømper som synonymer, men det er de slet ikke. Sokker er nemlig tykkere og beregnet til at beskytte eller varme foden, mens strømpen er tyndere i det).

De hvide tennissokker er efterhånden ikke på mode mere, men der er stadig mange der sværger til dem, måske endda sammen med et par sandaler.

De er også rigtig gode hvis du skal dyrke motion, hvor det er vigtigt at passe godt på fødderne, og her kan tennissokker være med til at gøre at du ikke får vabler.

Husk – det er dit valg

Nu er vi kommet ind på et par af de forskellige valgmuligheder du har, men der er mange flere at vælge imellem derude. Det vigtigste at huske på er at de er dit valg, og du skal gøre det du synes virker rigtigt for dig, uanset hvad andre siger. Det kan godt være at konen synes det er fjollet at bruge så mange penge på silkestrømper og så meget tid på at vaske dem, men hvis det er det der gør din dag bedre, så skal du bare gøre det.

Det kan også være at du er til hvide tennissokker, men får at vide af teenagebørnene at det kan man altså ikke gå med. Igen skal du gøre hvad der er rigtigt for dig, og ikke hvad andre synes.

Du kan jo evt. prøve lidt forskelligt inden du tager din beslutning, så du ved hvad du har at vælge imellem.