vvcc333

Rygtemøllen svirrer som altid, når en ny mobil forventes at ramme markedet. Vi har taget den populære Samsung Galaxy-series kommende mobil, S9, under luppen, og her ser vi på, hvilke rygter der forventes at holde vand.

Samsung Galaxy S8 bliver opfølgeren til den populære Galaxy S8. Vi ser her nærmere på, hvilke funktioner telefonen forventes at have.

Blandt de bedste mobiler på markedet

Samsung har med deres Galaxy-serie formået at skabe nogle af de bedste mobiler på markedet. Især de seneste modeller har vist sig at være i den absolutte elite, når det kommer til mobiltelefoner.

Du får meget skærm for pengene, og samtidig får du en lang række fantastiske funktioner, der er svære at leve uden, når først du har vænnet dig til at bruge dem. Til gengæld er de også blandt de dyreste mobiler på markedet. Samsung Galaxy S8 kostede eksempelvis omkring 6.200 kroner, da den udkom.

Processoren er forbedret

Selvom det ikke er lang tid siden, den seneste model fra Samsung ramte markedet, er rygterne allerede begyndt at komme frem omkring den næste generation, Galaxy S9. Noget af det første, vi får løftet sløret for, er processoren.

Rygtet lyder på, at Samsung Galaxy S9 får en Snapdragon 845-processor. Det skriver The Invester, der har fået oplysninger omkring processoren. Det er endnu en gang et samarbejde med Qualcom, og chippen bliver med største sandsynlighed førnævnte Snapdragon 845.

Sandsynligt er det, at Samsung selv kommer til at stå for at producere chippene.

 

Hvornår forventes telefonen at udkomme?

Det er som regel let at komme med et kvalificeret bud på, hvornår en telefon udkommer. De plejer nemlig at følge et bestemt mønster, som ikke brydes. Derfor er det også let at gætte på, at telefon vil udkomme omkring april 2018 – og det forventes, at det annonceres til februar eller april. Sådan plejer det nemlig at være.

Hvad med designet?

Det forventes ikke, at der kommer til at ske de helt store ændringer i forhold til designet. I hvert fald ikke hvis man sammenligner med de to forrige modeller, S8 og S8+. Det forventes, at der kommer til at være en edge to edge-skærm, som det så populært kaldes, når skærmen fylder hele fronten på telefonen.

Samtidig forventes det, at fingertryks-scanneren bygges direkte ind i displayet, ligesom det var tilfældet med forgængeren, S8. Dér, hvor fingertryks-scanneren er placeret på den nuværende model, har fået stor kritik, hvilket derfor forventes at blive forbedret – og derfor er der meget, der tyder på, at den kommer til at blive placeret direkte i skærmen.

Hvad kommer Samsung Galaxy S9 til at koste?

Det er svært at forestille sig, at Samsung Galaxy S9 kommer til at koste mere end de andre telefoner, de har lanceret. Derfor er vores estimerede bud, at prisen kommer til at befinde sig mellem 6.000-6.500 kroner, når den lanceres, hvorefter prisen vil dykke.

Er du i tvivl om, hvornår der kommer nye oplysninger omkring den nye Samsung, bør du sørge for at holde dig opdateret. Der kommer hele tiden nye oplysninger, og nogle medier er mere troværdige end andre. Derfor anbefaler vi, at du holder øje med de mere etablerede medier.